Undvika små stenskott i vindrutan

jan 18, 2023Bilglas Stockholm, Uncategorized0 Kommentarer

Det kan vara otroligt irriterande att ha små stenskott i vindrutan, för att inte tala om risken för ytterligare skador. För att undvika att drabbas av dessa olägenheter finns det några enkla taktiker som du kan använda.

  • För det första kan du se till att dina däck är ordentligt pumpade för att minska mängden stenar och andra partiklar som kastas upp av vägen under körning.
  • För det andra ger en regelbunden service av din bil dig en uppfattning om vad som kan orsaka stenskott och hur de kan förhindras.
  • För det tredje, om du kan köra lite längre från vägkanten kan detta minska dina chanser att komma i kontakt med stenar och skräp.
  • För det fjärde, om det är tillämpligt i ditt område, kan en regelbunden applicering av vax eller tätningsmedel på utsatta områden på din bil ge dig extra skydd mot hot utifrån.
  • Slutligen är det viktigt att hålla utkik efter vanliga tecken, t.ex. skarpa kurvor och förvarningar som talar om för pendlare att det finns lösa stenar eller farligt material i närheten – att vara medveten om potentiella faror är halva slaget!
KW Bilservice

KW Bilservice

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *