08 - 557 65 865

   4.6 av 283 omdömen

   Bilservice Stockholm

   Auktoriserad Volkswagen-verkstad

   Volkswagen – Audi – Skoda – Seat

   Boka tid direkt på hemsidan eller fyll i vårt formulär ifall du har några frågor. Vi är auktoriserad Volkswagen-verkstad!

   • Fri konsultation

    Vi ger alla våra kunder fri konsultation.

   • Försäkringsbolag

    Vi hjälper dig med all kontakt med ditt försäkringsbolag.

   • Originaldelar

    Vi är fullt försäkrade.

   Vi utför service på

   Fullauktoriserad Servicepartner till Volkswagen group

    

   Skoda

   Byta bilglas Skoda
   Boka tid direkt >>

   Audi

   Byta bilglas Audi
     Boka tid direkt >>

   Volkswagen

   Byta bilglas VW
   Boka tid direkt >>

   Seat

   Byta bilglas Seat
   Boka tid direkt >>

   Cupra

   Byta bilglas Cupra
   Boka tid direkt >>

   Våra bilservicetjänster i Stockholm / VW-verkstad

   Laga stenskott / byta vindruta

   Har du fått ett eller flera stenskott på vindrutan? Vi kan laga stenskott samt byta vindrutan på nolltid!

   Däckverkstad / däckhotell

   Vi hjälper till med däck, reparationer och däckbyte. Dessuom kan vi även förvara dina däck i vårt däckhotell.

   Bilservice / Verkstad

   Vi är en fullauktoriserad serviceverkstad och hanterar Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen nyttofordon. 

   (

   Snabbkontakt

   Kontakta oss vid frågor

   ÖPPETTIDER

   Mån – Tors 07.00 – 16.30
   Fre 07.00 – 15.00

   BEHÖVER NI HJÄLP?

   Support

   Kontakta oss så hjälper vi er direkt!
   info@bilglasstockholm.se

   HITTA TILL OSS

   Adress

   Vi kontaktar er inom 60 minuter.

   Gratis konsultation och prisförslag!

   Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 60 minuter.

   Auktoriserad verkstad

   39 års erfarenhet

   100% nöjd kundgaranti

   Behöver du byta bilglas eller auktoriserad VW-verkstad? Fyll i formuläret idag.

   Läs våra

   Nyheter & Fakta 

   Boka service för din Volkswagen, Audi eller skoda

   Nu kan du enkelt boka service- och verkstadstid för Volkswagen online hos oss! När du har skickat din förfrågan kommer en av våra medarbetare att kontakta dig för att bekräfta din tid. Vänta inte – utnyttja denna praktiska möjlighet redan idag!

   Kvalitetskrav på bilverkstad & utrustning

   För att uppfylla fabriksspecifikationerna måste Volkswagen-verkstäderna följa strikta standarder. Verkstaden ska vara utrustad med lämplig utrustning och allt som behövs för fordonsreparationer. Välkommen till oss!

   Fullauktoriserad Servicepartner till Volkswagen

   Vårt team är kompetenta med all nödvändig kunskap, utbildning och expertis för att ge dig bästa möjliga service för din Volkswagen, Audi, SEAT eller Skoda. Vi är din fullserviceverkstad i Stockholm.

   FAQ

   Vanliga frågor & Svar

   Vad kostar bilservice i Stockholm?

   Att boka ett servicebesök hos oss är ditt första steg mot att se till att din bil förblir i optimalt skick. Att serva en bil innebär olika moment och förfaranden, som också kan variera beroende på modell eller vad som behöver göras. Kostnaden för sådana tjänster beror också på hur länge bilen redan har varit i bruk. Regelbunden service som tar hänsyn till bilens modell och skick är viktig för bilens långsiktiga prestanda och tillförlitlighet. Ring oss gärna eller boka tid för att få veta mer om just din service!

   Hur ofta ska man serva bilen?

   Bilens serviceintervall ligger på 3 000 mil eller efter 12 månader. Det innebär att bilen kräver en årlig service om du inte når 3 000 mil under perioden. Om du kör 3 500 mil varje år, så bilen behöver en service efter 1 500 mil eller var 12:e månad. Känner du dig osäker om din bil behöver service? Tveka inte på att kontakta oss eller boka in en tid redan idag!

   Hur mycket kostar det att byta framruta på en bil?

   När det gäller byte av en vindruta finns det några olika typer av bilfönster att välja mellan, till exempel laminerat säkerhetsglas eller en värmeisolerad variant med solfilm. Förutom den variant av bilruta som väljs har vissa bilmodeller mer invecklade delar som kräver extra arbete och tid för att byta ut dem, vilket gör att processen kan ta lite längre tid. Undrar du vad det hade kostat för dig? Skicka gärna in en bokningsförfrågan så kollar vi på det tillsammans.

   Hur ofta bör man byta däck?

   Däckbyten bör göras regelbundet för att hålla fordonet smidigt och säkert. Det är viktigt att kontrollera däckens skick minst var 5 000:e mil eller var sjätte månad för att försäkra sig om att däcket fortfarande är i gott skick. Några tecken på däckslitage kan vara skador på däcket, mönsterdjup, sprickbildning och felaktiga trycknivåer.

   Om något av dessa problem föreligger bör däckbyte ske så snart som möjligt för att garantera säkra körförhållanden på alla vägar. Regelbundna däckbyten garanterar också god bränsleeffektivitet och minskar utsläppen från din bil. Vi byter däck på din bil – snabbt, smidigt och enkelt! Dessutom kan vi förvara dina däck då vi har ett däckhotell hos oss!

   Kan man köra bil med stenskott?

   Även om det finns ett litet stenskott på bilens vindruta är det vanligtvis säkert att köra så länge det inte är i ditt synfält. Små stenskott kan lätt åtgärdas och stoppa att det spricker. Att köra med en skadad vindruta kan försvåra sikten och orsaka distraktion för föraren, vilket leder till farliga trafiksituationer. Låt oss hjälpa dig med ditt stenskott innan det förvärras eller blir en spricka. Vi hjälper dig att åtgärda stenskottet i tid!

   Hur snabbt går det att byta vindruta?

   Om du behöver byta din vindruta kanske du undrar hur snabbt detta kan göras. Generellt sett är processen för att byta en vindruta ganska snabb och effektiv. Beroende på vilken typ av fordon du äger och vilken vindruta du ska byta till kan det ta allt från några timmar till en hel dag. När du lämnar in din bil för vindrutebyte hos oss erbjuder vi alltid möjligheten att hyra en lånebil. Så du smidigt kan ta dig från och till oss!